Lyckan är total!!!Jag bara gråter......

Men bara glädje tårar förstårs!!!! Jag å älskling fick till sist våran älskade Son inne på U S Ö örebro natten till den 23 juni.Han föddes kl.00.40 o allt som allt tog det bara 2 timmar, inte o klaga på:)) Han e så bedårande fin att det finns inte....alldrig sett någon finare pojke helt jäkla guddomlig,,man gråter bara liksom av lycka,är så lyckliiig o tack johan för du varit så underbart stöd.Du är helt nedrans underbar mitt underbara lilla hjärta. Du kommer bli en toppen pappa....Jaaag Älskaaar Deej Gubben min nu är vi en komplett familj<3 Längtat så!! Puss&Kram din eviga Elisabeth!!

4 dagar sen väntar övertid SUCK!

Ja så sant som det var sagt;)) Den 16 juni har jag gått med lillan/lillen i 40 veckor jiihaaaa!!! Med andra ord har gått mina fulla graviditetsveckor o känner mer o mer att jag inte orkar vänta längre nu på älskade lilla knytet i magen thihihi vill se dej hjärte babyn våran.Du e så älskad och välkomnmen så vi vill inget hellre än att du ska få komma till världen å se dagen ljus för första gången<3 Jag funderar så hur stor du kan vara när födelsen kommer,kanske 3.5kg runt omkring eller kanske mer/mindre 50cm lång.Men tycker att magen e ganska stor så inte så mycket mindre än det iaf.Magen e stor men ändå liten vilket gör att jag tror att det är en POJK MAGE hehe...helt säker dessutom haha detta blir så spännande när man väl ligger där o har bebisen på magen;)Längtar så det värker i hela kroppen!!!! Svullnat upp så händer,ben,fötter stora som björn tassar fulla med vätska så att kunna bli sitt vanliga jag igen hade inte varit fel.Fötterna/händerna svullnar mest på kvällen så brukar inta sängläge kvällstid med fötterna i högt läge då känns det alltid bättre.En riktig tjockis har blivit hehe men klagar inte finns de som haft det värre men allt detta är det värt för att få vårat älskade barn till världen.Helt klart!! Annars förövrigt en bra graviditet,inga komplikationer mer än illamående i början...kunde inte äta vad som helst för då kräktes jag upp det omgående,som grovt bröd t.e.x det var helt omöjligt att äta dessvärre:D Nä nu ska jag gå å lägga mej en stund till brevid gubben min vila lite och lite mys...brukar känna på magen o prata lite med babyn där inne å då får jag en spark tillbaks som svar hahaha...en helt magisk känsla är det kan jag lova just det här att veta att det faktiskt finns ett liv där inne,VÅRAT liv mitt och johans<3<3 Kanske e så dumt att man kommer sakna magen sen ööh så dumt såå...men sant.Hört andra säga det men jag kommer nog känna mej mest lättad för att inte tala om johan detta är ju ändå hans första gång hans första barn så han e nog lagom nervös nu inför komma skall---förlossningen inne i Örebro /Usö.Men jag e inte ett dugg orolig för alla andra 3 förlossningar har fortlöpt så bra allting så räknar kallt med att denna kommer gå fort över med inga som helst avvikelser enda skillnaden är väl att denna kommer gå så mycket fortare sägs ju så iallfall att för varje barn man får så går det fortare på förlossningsavdelningen så vi får se dågäller nog att ta signalerna i rätt tid så man inte får föda i bilen eller hemmet o.s.v Hur som helst ser vi starkt framimot detta nu att få se våran bebis alla grejer står o väntar här nu barnvagn,babysitter o.s.v Nu vila en stund mina svullna ben/fötter.Inte annat än att man tycker lite synd om sej själv hehe` Puss&Kram Elisa!

Rebeccas 20-årsdag 8/6-2011

Igår var det beccas 20-års Dag.Va härligt ändå o guu så fort tiden går man hänger bara inte med tiden för mej rusar bara på,så man knappt hinner blinka.Hon föddes 1991 o ska väl erkänna att det inte kändes som igår hon föddes direkt....men inte heller som 20 år sen.Uj ujj fattar verkligen ingenting om man skulle se tebax så kan man fråga sej ett å annat som b.l.a vad har man fått gjort under dessa 20år sen jag var 19-20år o bodde i skövde minns jag eller hmm kan det varit Borås ja jaa..hur som helst när becca föddes bodde jag o hennes pappa i Borås.Bara på några år hann man förflytta sej mellan 3-4 städer minst fråga mej inte varför men värkade onekligen väldigt knäppt gjort ;( men levde ett helt annat liv då än nu,å tur e väl det att man inte lever ett kringflackande liv nu typ.... På fredag kommer becca hit från vara o hälsar på oss.Kul sak bli! Beställt en smörgåstårta dessutom mammas goda hemgjorda sådan,de förståss vilken annars liksom hahahha!!Får väl börja med den då imorgon förmiddag o garnera den tills på fredag så den e färdig tills tösa kommer. Igentligen känner jag att jag inte orkar men gör den gärna för hennes skull givetvis.Brukar orka när det gäller sånna saker men nu är det speciella tidernär jag går i väntans tider,hoppas lillen/lillan kommer ut till oss snart för det börjar bli bara jobbigare o jobbigare detta med min tunga kropp,svullna fötter,ben,händer fingrar...ja precis allt e svullet just nu känner jag hmm känns som en stor tung elefant som masar sej fram otympligt usch vilket skiit!! vill ha tillbaka min gamla vanliga kropp.Den 16juni har de på ultraljud satt som datum för födseln en vecka kvar nu men hoppas ju så att det blir om några dagar bara,läängtar så vi längtar så efter bebisen våran som rör sej o sparkar så i magen mm magisk känsla faktiskt kan jag tala om riktigt magiskt o veta att detta som kommer till världen är min o johans lilla "bäte bute" ;) Undra bara om det blir en flicka eller pojke??? Jag har trott en pojke hela tiden tror starkt på det så blir nog lite förvånad om det blir en flicka,men det huvesakliga är väl att barnet blir friskt.Eftersom jag gått över tiden förr med b.l.a kevin som e 12år,så får man kallt räkna med att kanske få göra det igen usch!! vilken jobbig väntan kommer bli isf;(( Nä nu ska jag hoppa isäng ska in till örebro ensväng imorn klippa kevin o mej b.l.a sen lite annat....så bädden väntar på eliza;) Kramisar!

så härligt få uppleva detta me finaste!

Ja nu e det inte långt kvar minsann o tur e väl det vill inte gå längre o ha det tungt o besvärligt,vill bli gamla vanliga jag igen nu och snart så....snart är jag där.Går verkligen o hoppas varje dag,både jag o johan, att nu bebisen vill komma ut till oss få lära känna oss mer än vad han/hon redan gjort där inne i magen thihihi` Ja asså detta känns bara så magiskt jag svävar lite uppe på de rosa molnen de flesta dagar på veckans 7dagar hehe..SANT!! O varför jag gör det,jaa..-det finns det många förklaringar till. Detta med att vänta barn--bara det i sej e ju magiskt känns bara som det inte är riktigt sant utan att man måste "nypa sej i armen" för att fatta ATT detta HÄNDER verkligen MEJ ;) Å även om man gör det så fattar man likförbannat inte detta faktum att VI har våran gemensamma BABY i magen---ett Kärleks Barn! Åå detta e sån magisk känsla som pirrar runt i mej mest hela dagarna och det e långt ifrån första gången men likförbaskat så känns det som första gången varje gång hur nu det kan te sej men sägs ju att den ena graviditeten är inte den andra likt å det e så speciellt det här med att vänta sin bebis i magen man blir alldeles konstig,lycklig...men på ett positivt sätt förstås. Men nu mot slutet vill man bara en sak-få åka in till usö i örebro o få den lilla krabaten på magen/å se dagens ljus för första gången.För slut tappen har varit lite jobbig tycker jag...svullna fötter,ben fingrar allmänt tungt o orkeslös orkar inte mycket om dagarna så himla trött å sover väldigt mycket.Så att få bli pigg igen o få tillbaks mitt gamla vanliga JAG hade inte varit fel direkt för just nu e det så illa så shopping intresserar mej inte ens,står helst över det som känns nu ÅÅÅ DÅ E DET något som är riktigt FEL med mej--för shopping bästa som finns annars ju Asg! Ja den 16 juni är det beräknat att"bäte buten" ska komma men kan ju likväl bli 2veckor innan o 2 veckor efter detta datum så man kan inte göra annat än vänta å vänta å vänta phu^^ Men vänta på nå gott väntar aldrig förlänge sägs det,så känner lite så nu faktiskt;) Vagnen väntar,(som vi betsällt via internet)vi väntar,syskonen väntar så nu e du så välkommen kära lilla lillebror ;) Eller lillasyster. Men jag tror stenhårt på en lillebror till men det där vet man aldrig säkert det de som är lilla tjusningen med det hela att inte säkert veta. Prins eller prinsessa har vi sagt spelar ingen roll huvesaken det föds ett friskt vackert barn. Ja nu sängdax känner jag,gääsp!! men ska väl ut med hugo o kvällsrasta honom innan bedtime timmen e slagen.Nu e det den 2juni så kan väl bara hoppas hålla tummarna nu att vi slipper vänta mer på våran baby ;) Snart fyller rebecca 20år dessutom så får väl inte ligga o föda på hennes födelsedag heller hahahha sicken otur skulle vara men chansen finns ju förstås hmm tror nog mer på ett Midsommar barn om jag går över tiden men den som lever får se hihi.. Säger jag bara en sak--Godnatt/Eliza!

RSS 2.0