Nytt jobb nya möjligheter.Mkt nice :)

Jaha...då var det helg igen veckorna går så otroligt fort så ibland måste man ge sej tid för att sätta sej ner o tänka.Då kommer man snart fram till.-Oj vad tiden rinner iväg.Jag tycker verkligen veckorna rinner iväg allt går på räls nu.Jag älskar livet.Känns som att NU börjar elizas liv förengångs skull och ibland tänker man skulle det gå till man blev 34-35 innan man börja fatta att jag måste ha körkort som alla andra,hmm....VA?? Helt sjukt om man tänker efter men men man kan alltid bli bättre på allt i livet..så e det ju :) Idag har jag för första gången varit på almölivs o demat tillsammans med lisbeth från pågens bröd.Va en trevlig dam det där,hon berättade om sitt liv o sin son som inte alltid hade haft det så lätt med tidigare exet o.s.v som tydligen hade tagit alla barn o stuckit till västerås när de skiljde sej,trots att de hade gemensamm vårdnad hmm vilket svin till fruntimmer*S* Jag tycker som så att alla barn har rätt till sina båda föräldrar hur jävla mycket man än hatar varann SÅ SKA INTE barnen bli lidandes iallafall,hur fan kan man göra så???? Fy fan vad egoistiskt,det kallar jag att bara tänka på sej själv!Så jäkla egoistiskt!! Jag skulle aldrig göra så mot mina barn o deras underbart snälla pappa ALDRIG! Så jag blev lite törögd nästan när hon berätta hur mycket hon,farmor,saknade de 3 flickorna som hade stått henne väldigt nära när mamman o pappan fortfarande var gifta. Nä fy fan säger jag HUR arg jag än skulle vara så skulle jag aldrig behandla barnens pappa så här illa,som luft liksom :/ Kevin o simon har världens underbaraste pappa.Jag gillar honom....finns inte på världs kartan att inte han o jag skulle kunna disskutera.Neh det vill jag lova :) Det e ju vi som har sett till o bestämt att få dessa underbara barn till världen så då får vi båda med allt i våran makt se till att barnen får all kärlek o trygghet genom livets gång<3 Usch,finns nog eleka mödrar som bara jävlas vid en separation till den smutsigaste grad att barnen blir så lidande :( Va fasen e vi inte ändå vuxna människor,va??? Som ska kunna kompromissa med varann o tala i vettig ton o göra gemensamma beslut som överväger för barnens fördel.Jo vi måste stå upp o ta oss i kragen i sånna lägen Ir hur? Men tydligen så gör inte vissa det. Hur som helst så har dagen varit bra på almölivs i demobåset,kunder kom som aldrig förr så sålt enhel del.Bravo eliza hehe! Nä nu ska jag gå å ha lite fredagsmys<3 Puss o må så gott/Eliza!

Gosesnuttarna mina<3


6 oktober.

Ja idag är det 6oktober vilket innebär att pappa jan har fyllt år,44bast.Vi fira honom lite i helgen o barnen tyckte det var kul;) Idag har jag även varit o fikat,träffat min nya arbetsgivare Maryam å skrivit på anställningspapper så nu är det klappat o klart.Från 1 januari får jag börja som försäljare då den andra damen Helena slutar för att flytta utomlands.Då får jag o gunilla bli kolleger istället hehe inga fel det inte;) Idag har jennie namnsdag.Tänker då på jans dotter,jennie,som han inte träffat på år o dar typ...men han får väl ha lite tålamod så kommer han säkert få träffa henne en vacker dag hmm. Så har varit en innehållsrik dag då det hänt lite o man känt sej lite duktig ändå mm...ska nog lösa sej med jobb för mej oxå tycker man hehe;) Nä dag o krypa ner i bädden lite tidigare än vanligt men välbehövligt OM jag ska få lite uträttat imorgon med.Man behöver sin sömn så e det ju :) Usch vad det regnar på kvällen o natten inget kul fram MED SOLEN för sjutton!!! Solen gör mej riktigt Lycklig;) Nä natti natt å puss puss, från mamma Liza

Nu har jag tur..

Jaa nu har jag väl ändå tur i livet.Länge sen man kände att allt går som på räls.Samtidigt vet man ju så väl om att livet är en berg o dalbana så är det nog för alla får kallt räkna med,för knappast varit en"dans på rosor" alltid med dessa gubbar jag har haft genom livets gång med skulder m.m o faans moster typ.. ;( Men nu känner jag f. första gången att allt går med medvind inte motvind.Jag trivs så bra,ungarna mår bra å allt är bara fint fint..Nu tror jag att jag hittat heltidsjobb oxå så jävla skönt att få sätta igång igen så glaad för det.Kommer börja jobba som butiksdemostratis på halvtid sen en av affärerna jag demo:ar i får jag ytterligare en halvtid då har jag min Heltid som jag väntat sålänge på.- jiiiihaaa va NICE!!! Behöver dem pengarna,för då kommer vi få det så bra familjen o jag. Ja jag säger bara:Fy fasen vad jag ÄLSKAR livet!!! Känner bara kärlek när jag vaknar kärlek när jag somnar.- dt ligger liksom i luften.Idag fyller kevin o simons pappa år,6oktober,44år redan ja herre gud va åren rusar iväg går alldeles för fort :D för fort :/ det märker man på ungarna om inte annat för de växer som bara den å ÄTER å ÄTER gör inget annat kevin än å äter å äter hmm riktigt matfrisk 11åring kan man säga hehe` Nä sitter o nattugglar mej i sundet,men ska gå å lägga mej nu.Lucas ligger brevid i datorrummet o sover,eller snarare har sina konstiga ljud för sej hahahha låter liksom bara för roligt som stönar högt imellanåt den tokfan TYP. Nä natti natt med avslutnings orden:Idag har det varit "brittsommar" så varmt o härligt för årstiden bara Njuta för man vet ju aldrig när kylan o snön kommer "Burr"! Det skulle tydligen hålla isej ett tag till denna underbara Höst värme va härliigt o man blir så Happy! Godnatt o sov gott Puss o kram Eliza.

RSS 2.0