21 januari... 5 -

Inte så kallt som i Lördags. Då tog vi till o med ut Elias i vagnen våra tokar i 15 - grader hmm ångra det efter åt...men var bara en liten sväng till ankdammen vid strandpromenaden...Puss&Hej!

Elias <3

Den Bedårande super gulliga lillkillen min.Helt underbar är han! Fyller redan 2 år till sommaren Herre gud min skapare!!!... VAAR har tiden tagit vägen? Så stor redan lill prinsen våran;))) Nu ska jag rusa vidare.....med bantning i sikte 12 veckor framöver.. :) Puss&Hej!!

Har förväntningar på 2013!!

Ja det kan man säga att jag har. Jobb,flytt,barn o.s.v o.s.v Detta liv jag lever med min underbara familj är helt unikt,måste vara så....för varje dag jag går upp o varje dag jag går å lägger mej mm blir jag ständigt påmind hur lycklig jag är.En dag tänkte jag till o med på att -när grät man senast eller va allmänt ledsen :O Ja,det kan man fråga sej....händer ju inte ofta direkt,som tur är. Jag o min älskling bråkar typ 1 gång om året,om det ens är det kan man undra...men kan bli lite trötta o griniga på varann men det är så kort stund så det hinner man inte ens reflektera över,så fort drar det förbi. Vi trivs så kolosalt bra tillsammans å är precis på samma nivå i vårat sätt å vara...nästan iaf...så det behöver inte bli massa tjafs oss imellan utan istället en massa LYCKA. Nu får vi se om Elias får en liten lilla/eller lillebror.Då är lyckan TOTAL isåfall!!!!! Nästa projekt är flytta från lindesberg,flytta till hus,renovering m.m m.m Å man fyller ju 41 2013 så hinns inte med å ligga på latsidan med våra projekt,man blir ju liksom inte yngre med åren direkt hihi` Nää nu sängen för min del,där älskling redan ligger o sussar så gött...men först en rastning med Hunden Nanna som jag är hundvakt åt ikväll;)) Såå Gott Nytt År Gott Folk Sleep Well.......å Natti natt!! Puss&Heej!

Ut med 2012 nuuu!!!!

...in med 2013 TACK hehe!!!!!

RSS 2.0