Söndagen 22 april..

Ja,imorn den 23 april fyller Elias 10månader redan Oj Oj vad tiden går fort...shit asså det e verkligen helt sjukt fort. 2 månader så fylle vårat hjärtebarn 1 år dit längtar man mycket till;))Idag har det varit en lugn söndag...inte hänt så mycket igentligen.Gick en långpromenad här i gusselby med hunden,hugo,sedan handlat lite i vanlig ordning...sen ringt erik o anette..men de var inte hemma.Svärmor ringde då vi missa såå ringde upp henne för att kolla av lite....då berätta hon att de tänkt komma upp till elias fyller å att de tänkt hyra en stuga där nere på campingen, här i gusselby.Hon är ute i god tid hon haha annat är det med mej när man ska göra någe,beställa någe....hm allt som oftast ute i sista minuten.....men anar att det börjar bli lite bättre iaf med den saken. Nä nu ska jag lägga mej mm krypa ner brevid min darling o pussa honom godnatt tror jag bestämt<3 Men en sak till:va fan nu åker vi ju snart.Utlandssemester som vi längtat såå till ska bara bli helt sjukt fantastiskt roligt HELA familjen samlad på 1 veckas semester till spanien.Passen ska vi fixa på onsdag har vi bestämt! Säger som de flesta andra just nu:AWESOME!! Hahaahahaha.....ja asså Livet e så underbart på alla sätt o vis <3 Puss&Kram natti natt!!!

Påsken är över!!

Ja då var påsken över för denna gången då,å som jag alltid brukar säga...så kommer den lika fort som den är över tyvärr!! För påsken är väl ändå en Härlig tid på året,lite sol å man inväntar på fullaste allvar våren ska komma på riktigt,för det har den ju inte ännu gjort.Splen har iof hållt sej stundtals framme men ändå varit riktigt kallt i skuggan för att inte tala om nätterna där det är fortfarande minusgrader;(( Men men....den som väntar på någe gott väntar aldrig förlänge;) Denna påsken hade vi underbara farmor o farfar hit(lossas farfar till elias) å vi hade det jätte mysigt o trevligt i hela 3 dagar innan de åkte hem till stenungsund igen.Farmor hade köpt såå fina saker till lilla Elias böcker o kläder b.l.a å jag o älsklingen fick jätte fina ljus lycktor att sätta värmeljus i vilket vi oxå gjorde på kvällen sen när vi satt o pratade,åt,drack å myste framför tv:n. Farmor gunilla var snäll o klippte våran älskde elias som hade blivit lite långhårig hehe...men bara lite,var ingen större fara igentligen men lite behövde nog finklippas åå vad fin elias blev sen då thihihi jätte gullig då hela finaste lilla ansiktet kom fram på honom mm såå SÖT så min goa lilla pojke <3 på pricken lik sin pappa <3 Nä nu ska jag lägga mej usch!!...klockan har hunnit bli 02.00 på natten men somna från förut brevid älsklingen så har redan sovit 2-3 timmar kan man säga så får väl plussa på det med 3-4 timmar till kanske;)) God natt min skatt! Ville bara tala om att fyyyyy faan vad jag älskar min familj!!! Tack för ni finns mina eviga älsklingar Johan o Elias<3 kevin o simon förstårs. De ska komma å äta köttfärs sås o spagetti imorn har de beställt idag....klart de ska få mamma lagar iordning det! Sport Lov nu ju killar.....Puss&Kram mamma Eliza..

1 april-2012!!

April april din dumma sill jag kan lura dej vart jag vill!!...hehe...ja huur många ggr har man inte hört den då?! Ja då var det dax för April månad att intas med stormsteg o det känns bara för bra allt.......för jäävla bra för att vara sant;))Livet kunde inte varit bättre...Ir Jo det kunde det kanske varit på en front....jag o älskling satt o prata om idag hur gött det skulle vara att få uppfylla våra innersta drömmar...åå de e många de eller åtminstone 2 av dem vill vi snart påbörja...å det är att få flytta till vårat dröm hus,renovera det o bara få pyssla å inreda det som vi vill ha det ÅÅ LÄÄNGTAR SÅ kopiöst mkt till denna dag då vi hittat vårat DRÖM HUS:D !! Tror johan längtar en del oxå....för ingen hitt att sitta här i linde i en stackars lägenhet......med knarrande golv,alkoliserande/knarkande grannar som inte heller har ett jobb att gå till.Känns inte på fullaste allvar som det finns några i denna "klan" som vi seriöst vill på fullaste allvar umgås med,näe verkligen inte!! Sedan längtar vi mycket till släkten våran,som är som bekant nere i göteborg...åå snart får jag/vi träffa dem Hääärligt ska bli föör de bara för underbara alla dessa GOA människor;))) Det tragiska på tal om grannar,,så flytta de igår,de som var ett av de bättre i detta område in till örebro......så får väl snart nya grannar... men men.....dröjer inte länge innan vi drar här ifrån oxå den lilla byhålan Linde!! Johan tittar varje dag ute på hemnet såå snart såå,kanske....;) Men underbart att få bo så nära min fina söner kevin o simon det uppskattar såå stort så stort mamma,verkliigen!!! Tror jag de gör oxå.....lyx att få ha mamma så nära förstårs då mamma får må så bra varje dag... :D En sak till....rolig sak som händer denna månad,april,...Jo vi ska byta Bil jag o älskling.....Wow såå härligt!! Tror knappt det är sant!!! Helt splätans Ny bil står snart på tomten här neranför Gilla Gilla Giiilart!!!! Vi ska byta bort både firmabilen o våran blå fina lilla saab-årsmodell 2002.Lite sorgligt byta bort saaben våran---------föör vi har haft mycket kul ihop sedan jag fick körkort för 3 år sedan till o med hamnat i ett vajräcke på E20 vintertid....usch!!...minns det såå väl o va inte så kul med Hela fronten demolerad va väldigt lessen då.....blev en dyr Historia...50.000 typ....men tur mkt gick på försäkringen hur hade det annars gått.Usch ja.....men fick trösta mej med att jag bara hade haft körkort i ett par veckor när det hände...å att sånt kan hända vid halt väglag en gång aldrig mer.Får köra försiktigare med våran nya Bil nu då ist thihihi;))) Nä nu jäklar sängen för mamma lizas del.......jag ska höppa ner i brevid älsklingen som snarkar så gött hör jag hehe....o pussa elias godnatt så kommer nog mamma oxå sussa sött med all sannolikhet<3 Puss&Kram Eliza!

RSS 2.0